Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ανεβαίνει η ενδο-ασιατική κίνηση στα εμπορευματοκιβώτια Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο, 09 Αυγούστου 2014 13:44 www.theseanation.gr


Ουδεμία έκπληξη. Τουλάχιστον όσον αφορά στην παρατηρούμενη, και εκτενώς αναλυθείσα, αύξηση της ενδο-ασιατικής κίνησης και του «τοπικού» short sea shipping .

Ανεβαίνει η ενδο-ασιατική κίνηση στα εμπορευματοκιβώτιαΗ οποία φαίνεται πως τελικά είναι «υπεύθυνη για τη συμφωνία, που εμφάνισε χθες η Lloyd's List μεταξύ των Shanghai PanAsia Shipping του Cosco Group, Shanghai Puhai Shipping του China Shipping Group και της Sinotrans Container Lines (Sinolines) της Sinotrans & CSC Holdings. Στόχος είναι η πλήρης κάλυψη των μεταφορών μεταξύ Κίνας-Ιαπωνίας σε περιοχές όπου δραστηριοποιούνται οι στόλοι των εν λόγω εταιριών χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η οιαδήποτε επέκταση, όπως εικάζουν εκτιμώντας τα πρώτα στοιχεία της είδησης αναλυτές του τομέα. Κίνα, Ιαπωνία και Ινδία , όπως προαναφέρθηκε εμφανίζουν μία αξιοσημείωτη άνοδο κινήσεων στις τοπικές γραμμές που είναι αποτέλεσμα της ανάδυσης των οικονομιών αλλά και της εμφάνισης τοπικών αγορών.