Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Λιμάνι του Βανκούβερ Coal Terminal Έργου Κέρδη Έγκριση ΜΕ REUTERS ON21 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2014 gcaptain.com


Το Fraser Surrey Docks Φωτογραφία ευγένεια Λιμάνι Μετρό Βανκούβερ21η Αυγούστου (Reuters) - Λιμάνι Μετρό Βανκούβερ, το μεγαλύτερο λιμάνι του Καναδά, δήλωσε την Πέμπτη ότι έχει εγκριθεί μια νέα εγκατάσταση για τη μεταφορά άνθρακα από τα τρένα σε φορτηγίδες στο Fraser Surrey Docks, μια απόφαση που ακολούθησε μακρά δημόσιο έλεγχο πάνω επιπτώσεων στο περιβάλλον και την υγεία του έργου.

Μετά από μια διαδικασία αδειοδότησης διαρκεί περισσότερο από δύο έτη, καθώς και των επιπτώσεων στο περιβάλλον, την ποιότητα του αέρα και άλλες εκτιμήσεις για την υγεία του ανθρώπου, το λιμάνι είπε ότι δεν βρήκε "απαράδεκτους κινδύνους» επιτρέποντας το έργο $ 15 εκατομμύρια για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός.



Το τερματικό Fraser Surrey Docks θα χειριστεί μέχρι 4 εκατομμύρια μετρικούς τόνους άνθρακα από την Burlington Northern Santa Fe Railway Co (BNSF) κάθε χρόνο, το τοποθετήσετε σε φορτηγίδες δεσμεύεται για Texada Island, βόρεια του Βανκούβερ, όπου θα μεταφερθούν σε μεγάλα πλοία για εξαγωγή.

Έγγραφα που δημοσιεύθηκε πέρυσι από το λιμάνι, το οποίο είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε από την καναδική κυβέρνηση, δήλωσε η επέκταση θα φέρει σε ένα ακόμη τρένο και δύο φορτηγίδες κάθε μέρα.

Φτηνές φυσικού αερίου και αυστηρότερη ρύθμιση έχει πλήξει τις τιμές του άνθρακα στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα περισσότερους παραγωγούς να αναζητήσουν στο εξωτερικό για τους πελάτες.

Λιμάνι Μετρό Βανκούβερ, το οποίο χειρίζεται κάποια 172000000000 δολάρια σε αγαθά αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ περισσοτέρων από 160 χώρες, ανακοίνωσε τις νέες απαιτήσεις για το έργο το περασμένο φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένων απαγορεύει στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης άνθρακα και κάνοντας φορτηγίδες να λάβει επιπλέον μέτρα για να αποτρέψει τη σκόνη άνθρακα από τη διαφυγή, ενώ κατά τη μεταφορά.

Οι κινήσεις ήταν σε απάντηση στις ανησυχίες του κοινού σχετικά με την ποιότητα του αέρα και την υγεία ζητήματα που οφείλονται στην έκθεση σε σκόνη άνθρακα.

Η νέα μονάδα αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί το φθινόπωρο του 2015, δήλωσε ο Jeff Scott, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraser Surrey Docks, το οποίο είναι το μεγαλύτερο θαλάσσιο τερματικό πολλαπλών χρήσεων για τη Βόρεια Αμερική Δυτική Ακτή. (Αναφορά από Solarina Ho και Allison Martell? Επεξεργασία από Paul Simao)

© 2014 Thomson Reuters. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.