Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Trucker Απεργία διακόπτει Επιχειρήσεων στο Κίνας Ningbo Port ΜΕ REUTERS ON22 ΤΟΥ ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ, 20/14 gcaptain.com


File φωτογραφία είναι ευγενική προσφορά Ningbo Port ΣΙΑSHANGHAI, Aug 22 (Reuters) - Χιλιάδες οδηγοί φορτηγών κατέβηκαν σε απεργία πάνω από το μισθό και εμπορευματικών μεταφορών ποσοστά στην ανατολική κινεζική λιμάνι της Ningbo αυτή την εβδομάδα, και μια εταιρεία logistics, δήλωσε την Παρασκευή η βιομηχανική δράση διακοπή εργασιών κατά την έκτη πιο πολυσύχναστο λιμάνι στον κόσμο.

Σε δήλωσή του στο επίσημο λογαριασμό microblog του, Ningbo Port Co Ltd, δήλωσε ότι η απεργία είχε ξεκινήσει πάνω από τα ποσοστά φορτηγά, αλλά αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.



Η εταιρεία είπε ότι έπαιρνε μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι οι εργασίες στον λιμένα, της Κίνας τρίτο πιο πολυσύχναστο, δεν είχαν διαταραχθεί και να εξασφαλίσει απώλειες περιορίζονται στο ελάχιστο.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η απεργία ξεκίνησε στην περιοχή της Beilun το λιμάνι και ότι ξεκίνησε με μερικές εκατοντάδες οδηγοί και κλιμακώθηκαν την Πέμπτη σε μερικές χιλιάδες, οι οποίοι συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Η ομάδα του Χονγκ Κονγκ με βάση τα δικαιώματα των εργαζομένων Κίνα Labour Bulletin είπε ότι συμμετέχουν όσες 10.000 φορτηγατζήδες.

Bonnie Xu, ηγέτης του σταθμού για Ningbo στην εφοδιαστική εταιρεία BDP International, δήλωσε την Παρασκευή η απεργία εμποδίζει την εταιρεία να παραδώσει τα εμπορευματοκιβώτια εξαγωγής στα δοχεία λιμάνι και την εισαγωγή από το να σταλεί στους πελάτες.

Οι κλήσεις προς την Beilun συνοικία της αστυνομίας, κυβέρνησης και Ningbo Port δεν απαντήθηκαν.

Το λιμάνι χειρισμός 16,77 εκατομμύρια είκοσι πόδια ισοδύναμες μονάδες (TEUs) το 2013, μια αύξηση της τάξης του 7 τοις εκατό από το προηγούμενο έτος.

Απεργίες εργασίας έχουν γίνει πιο συχνές στην Κίνα αυτό το έτος, καθώς οι επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος και ξένες εταιρείες αναδιάρθρωση ή το κλείσιμο λειτουργιών σε απάντηση στην επιβράδυνση της ανάπτυξης στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. (Αναφορά από Brenda Goh και ο John Ruwitch? Επεξεργασία από Miral Fahmy)

© 2014 Thomson Reuters. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.