Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Golden Gate Ferry Captains Stage One-Day Εργασίας απεργία gcaptain.com


Cat υψηλής ταχύτητας Golden Gate Ferry, το MV Mendocino.  Φωτογραφία ευγένεια Golden Gate Ferry μέσω FacebookSAN FRANCISCO, 26 Σεπ (Reuters) - Το σύστημα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Golden Gate, Καλιφόρνια μεγαλύτερη, έκλεισε την Παρασκευή με την εντυπωσιακή καπετάνιοι σκάφος, διαταράσσοντας την υπηρεσία για χιλιάδες Σαν Φρανσίσκο μετακινούνται Bay-περιοχή σε μια ευρύτερη εργατική διαφορά πάνω από τους μισθούς και τα οφέλη για την εργαζομένων διέλευσης.

Οι 20 πιλότοι πλοίο που εργάζονται για τη γέφυρα Golden Gate, εθνικών οδών και μεταφορών Περιφέρεια αποχώρησε από την εργασία για την ημέρα για να διαμαρτυρηθούν τι συνδικαλιστικά στελέχη έχουν επικριθεί ως κακή πίστη σύμβαση διαπραγμάτευσης εκ μέρους της διοίκησης.



Η υπηρεσία Golden Gate λειτουργεί πέντε πορθμεία κάνει 42 διελεύσεις την ημέρα - που μεταφέρουν περίπου 8.500 επιβάτες - μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και το Marin County κοινότητες της Sausalito και Larkspur στη βόρεια πλευρά του κόλπου.

Με κανέναν άλλο διαθέσιμο να πειραματιστεί με τα σκάφη, ενώ οι καπετάνιοι Ένωση οργανώνει την πρώτη ποτέ απεργία της εργασίας τους, το σύστημα πλοίο θα παραμείνει κλειστό μέχρι το Σάββατο το πρωί, η περιοχή είπε. Η διακοπή περιλαμβάνει την υπηρεσία που είχε προγραμματιστεί για το παιχνίδι μπέιζμπολ San Francisco Giants την Παρασκευή το βράδυ στο AT & T Park.

Με κατ 'εκτίμηση 2,7 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο, η περιοχή λέει ότι τρέχει το μεγαλύτερο σύστημα των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων στην Καλιφόρνια, έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην ίδια την Golden Gate Bridge.

Η απεργία δεν επηρεάζει το μικρότερο σύστημα San Francisco Bay Ferry, το οποίο εξυπηρετεί Ανατολή και τη Νότια Bay περιοχές.

Golden Gate καπετάνιοι πλοίο, οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς σύμβαση από την 1η Ιουλίου, που εκπροσωπείται από το Marine Engineers Ευεργετικός Σύλλογος, μέρος ενός 13-ένωσης συνασπισμού εμπλακεί σε αμφισβητούμενες διαπραγματεύσεις εργασίας με την περιοχή Golden Gate.

Μισθοί, την υγειονομική περίθαλψη και άλλα οφέλη για περίπου 400 συνδικαλισμένων εργαζομένων διαμετακόμισης, συμπεριλαμβανομένων των πιλότων πλοίο, είναι από τα κύρια εμπόδια, σύμφωνα με τις δύο πλευρές.

Υπαλλήλους της Ένωσης να πω ότι μετά από αρκετά χρόνια σκληρών οικονομικών φορές και παραχωρήσεις συμβάσεων από την πλευρά τους, τα μέλη της Ένωσης οφείλονται για πιο γενναιόδωρες αμοιβές και παροχές. Αντ 'αυτού, λένε, η περιοχή ήταν αναζητούν ασφάλιστρα υγειονομικής περίθαλψης υψηλότερη των εργαζομένων που θα αναιρεί ελάχιστες αυξήσεις μισθών.

Μπορούν επίσης να αμφισβητήσει περιοχή ισχυρισμούς ότι καπετάνιοι Golden Gate ferry boat κερδίζουν περισσότερα από ό, τι οι ομόλογοί τους σε άλλα συστήματα, και να αναφέρουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι η αμοιβή συνοικία των εργαζομένων υστερεί συνολικά πίσω από την άνοδο του κόστους ζωής στο Bay Area.

Συνασπισμός συμπρόεδρος Alex Tonisson είπε η Ένωση έχει καταθέσει μια άδικη επιβάρυνση της εργασίας πρακτικές, κατηγορώντας τη διοίκηση των αντιγράφων από ένα δοκιμαστικό συμφωνία για την κατάρτιση επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών.

Οι διαπραγματεύσεις συμβάσεων τέθηκαν για να συνεχίσετε τη Δευτέρα. (Συγγραφή και πρόσθετη υποβολή Steve Gorman στο Λος Άντζελες? Επεξεργασία από Sandra Maler)