Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

UASC και Hamburg Süd Ανακοινώστε Παγκόσμια Tie-Up( ΜΕ GCAPTAIN ON 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ, 2014)


UASC SCHUAIBA, εμπορευματοκιβωτίωνΔύο από τις κορυφαίες ναυτιλιακές γραμμές εμπορευματοκιβωτίων United Arab Shipping Company (UASC) και Hamburg Süd ανακοίνωσαν μια παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών και τη γεωγραφική κάλυψη για τους αντίστοιχους πελάτες τους.

Η συμφωνία ήρθε μετά από μια σειρά από συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις ανάγκες των επιχειρήσεων «αντίστοιχους πελάτες» των εταιρειών, βασικούς τομείς ανάπτυξης, και επιχειρησιακές απαιτήσεις. Η ανάγκη για την αντιμετώπιση των υλικοτεχνικών ανισορροπίες ήταν επίσης βασική κινητήρια δύναμη πίσω από τη συμφωνία.



"Ως πελατοκεντρική και αναδυόμενη παγκόσμια χειριστή, UASC έχει δεσμευτεί για τη συνεχή παροχή νέων και ενισχυμένη πρότυπα εξυπηρέτησης. Η συνεργασία με το Hamburg Süd επιτρέπει την πρόσβαση στα επαγγέλματα Νότια Αμερική και παρουσιάζει φιλόδοξη προσέγγιση μας για την ενίσχυση της γεωγραφικής κάλυψης », είπε ο Jørn Hinge, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UASC. «Στην προκλητική σημερινή αγορά οι πελάτες μας αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες, καλύτερες υπηρεσίες και βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους φορείς όπως το Hamburg Süd, και οι επενδύσεις σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες και πιο οικο-αποδοτικά πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που κατασκευάστηκε ποτέ, UASC διασφαλίζει ότι η εξυπηρέτηση των πελατών παραμένει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. », Τόνισε.

Αναφερόμενος στη συμφωνία, ο Δρ Ottmar Gast, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Hamburg Süd, δήλωσε, «Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει Hamburg Süd και UASC να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο για τις βασικές υπηρεσίες και τα δίκτυα, προσφέροντας στους πελάτες και των δύο γραμμών», μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια εμβέλεια και αξιόπιστες υπηρεσίες χωρίς στοιχειώδη επενδύσεις σε νέα πλοία. Hamburg Süd και UASC πελάτες θα ωφεληθούν από τις αναπτύξεις των εταιρειών που χαρακτηρίζει ιδιαίτερα αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον σκάφη ", πρόσθεσε.

Αρχικά, Hamburg Süd και UASC έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν για αρκετές από τις αντίστοιχες βασικές συναλλαγές τους. Hamburg Süd θα εισέλθουν στην Ασία - Βόρεια Ευρώπη και την Ασία - ΗΠΑ εμπορεύεται Δεκεμβρίου 2014 και Ιανουαρίου 2015, αντίστοιχα, ενώ UASC θα εισέλθουν στην Ευρώπη - Νότια Αμερική Ανατολική Ακτή και την Ασία - Νότια Αμερική Ανατολική Ακτή εμπορεύεται σε ισχύ από τα μέσα του 2015, οι εταιρείες είπε. Αρχικά, η συνεργασία θα είναι με τη μορφή της ανταλλαγής slots, ενώ θα πρέπει να διερευνηθούν δυνατότητες ανάπτυξης σκάφος, σε εύθετο χρόνο, οι εταιρείες, δήλωσε. Περαιτέρω γεωγραφικό πεδίο για συνεργασία είναι επί του παρόντος υπό συζήτηση. και οι δύο φορείς δήλωσαν επίσης ότι σκοπεύουν να εξερευνήσουν άλλες περιοχές της συνεργασίας πάμε μπροστά.

Λεπτομερείς ανακοινώσεις υπηρεσία θα παρέχεται από την Hamburg Süd και από UASC σύντομα, οι εταιρείες, δήλωσε.