Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Όχι» στην πώληση των λιμανιών λένε οι εργαζόμενοι www.efsyn.gr


\




limania-apergia






Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια έχουν προγραμματίσει κινητοποιήσεις την ερχόμενη Πέμπτη, διαμαρτυρόμενοι για το «ξεπούλημα» των λιμανιών.Με το μήνυμα «Όχι στην πώληση των λιμανιών. Τα λιμάνια είναι περιουσία του ελληνικού λαού και όχι των μονοπωλιακών ομίλων» οι εργαζόμενοι στα λιμάνια ξεκινούν την Πέμπτη τις κινητοποιήσεις τους, που είχαν ήδη προαναγγείλει από τη Δευτέρα, με αφορμή την επίσκεψη των πρώτων υποψήφιων επενδυτών στις εγκαταστάσεις στου ΟΛΠ στον Πειραιά.
omyle2


omyle2Η ΟΜΥΛΕ και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ προκηρύσσουν την Πέμπτη στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως το τέλος της πρωινής βάρδιας και συγκέντρωση στις 11:30 στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας, όπου αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

«Απέναντι στις προκλήσεις του ΤΑΙΠΕΔ και της κυβέρνησης, οι οποίοι επιχειρούν να ξεπουλήσουν το λιμάνι ως ιδιωτική τους «πραμάτεια«, οι εργαζόμενοι δίνουν τη δική τους απάντηση», αναφέρουν οι συνδικαλιστές και καλούν τους αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς, επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του Πειραιά να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση και στην πορεία.



Χριστίνα Παπασταθοπούλου
efsyn.gr