Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Golden Gate Ferry Captains Stage One-Day Εργασίας απεργία gcaptain.com


Cat υψηλής ταχύτητας Golden Gate Ferry, το MV Mendocino.  Φωτογραφία ευγένεια Golden Gate Ferry μέσω FacebookSAN FRANCISCO, 26 Σεπ (Reuters) - Το σύστημα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Golden Gate, Καλιφόρνια μεγαλύτερη, έκλεισε την Παρασκευή με την εντυπωσιακή καπετάνιοι σκάφος, διαταράσσοντας την υπηρεσία για χιλιάδες Σαν Φρανσίσκο μετακινούνται Bay-περιοχή σε μια ευρύτερη εργατική διαφορά πάνω από τους μισθούς και τα οφέλη για την εργαζομένων διέλευσης.

Οι 20 πιλότοι πλοίο που εργάζονται για τη γέφυρα Golden Gate, εθνικών οδών και μεταφορών Περιφέρεια αποχώρησε από την εργασία για την ημέρα για να διαμαρτυρηθούν τι συνδικαλιστικά στελέχη έχουν επικριθεί ως κακή πίστη σύμβαση διαπραγμάτευσης εκ μέρους της διοίκησης.

O Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας στο Seatrade Med στη Βαρκελώνη 27/09/2014 www.blogger.com

seatrade_med_varkeloni_
Στην διεθνή έκθεση ”Seatrade Med 2014” που διεξήχθη στην Βαρκελώνη της Ισπανίας υπό την αιγίδα της MEDCRUISE από τις 16 έως 18 Σεπτεμβρίου συμμετείχε ενεργά ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. με αυτόνομο περίπτερο.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Περιορίζονται οι πιέσεις στις εξαγωγές, αλλά ανεβαίνουν οι εισαγωγές 20:25 - Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 www.newsbeast.gr


Περιορίζονται οι πιέσεις στις εξαγωγές, αλλά ανεβαίνουν οι εισαγωγέςΟ συνδυασμός αυτός προκάλεσε νέα αύξηση του εμπορικού ελλείμματος της Ελλάδας

«Σημάδια» περιορισμού των πιέσεων στις ελληνικές εξαγωγές στο επτάμηνο του 2014, καταγράφονται βάσει των προσωρινών στοιχείων του Ιουλίου. Σύμφωνα με ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), καταγράφεται μεν μείωση κατά 1,1% στη συνολική αξία των εξαγωγών, ωστόσο, προκύπτει αύξηση κατά 1,9% στις εξαγωγές των υπόλοιπων κλάδων, πλην πετρελαιοειδών.

ΛΙΜΕΝΕΡΓΆΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΥΝΑΝΤΙΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΡΊΦΗ ΔΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΈΣΜΕΥΣΉ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ www.idcdockworkers.org/


Δελτίο Τύπου . 23η Σεπτεμβρίου 2014
Στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου, η Γενική Συνέλευση και οι συνελεύσεις της περιοχής Διεθνές λιμάνι του Συμβουλίου Longshore (IDC) θα πραγματοποιηθεί.
Λιμενεργάτες λιμάνια στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αφρική θα συνέλθει στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Cleopatra Palace σε Arona, Τενερίφη, να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και οι συνελεύσεις των πέντε ζώνες του Διεθνούς Συμβουλίου Dockers λιμενεργατών (IDC), που είναι ο γενικός συντονιστής Τενερίφη Antolin Goya. Αυτός ο κύριος στόχος απόσπασμα θα πραγματοποιήσει μια κοινή στρατηγική για την καταπολέμηση εξωτερικούς επιτιθέμενους που επιδιώκουν να αποσταθεροποιήσουν τον τομέα.  

«Αποκαθίσταται άμεσα η διασύνδεση μεταξύ των νησιών του Β. Αιγαίου» www.e-nautilia.gr 24/09/2014


varvitsiotis_Απόφαση Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για ανάθεση δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής «Καβάλα-Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος- Βαθύ Σάμου και επιστροφή»






«Αποκαθίσταται άμεσα η διασύνδεση μεταξύ των νησιών του Β. Αιγαίου»


varvitsiotis_
Απόφαση Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για ανάθεση δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής «Καβάλα-Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος- Βαθύ Σάμου και επιστροφή»

UASC και Hamburg Süd Ανακοινώστε Παγκόσμια Tie-Up( ΜΕ GCAPTAIN ON 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ, 2014)


UASC SCHUAIBA, εμπορευματοκιβωτίωνΔύο από τις κορυφαίες ναυτιλιακές γραμμές εμπορευματοκιβωτίων United Arab Shipping Company (UASC) και Hamburg Süd ανακοίνωσαν μια παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών και τη γεωγραφική κάλυψη για τους αντίστοιχους πελάτες τους.

Η συμφωνία ήρθε μετά από μια σειρά από συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις ανάγκες των επιχειρήσεων «αντίστοιχους πελάτες» των εταιρειών, βασικούς τομείς ανάπτυξης, και επιχειρησιακές απαιτήσεις. Η ανάγκη για την αντιμετώπιση των υλικοτεχνικών ανισορροπίες ήταν επίσης βασική κινητήρια δύναμη πίσω από τη συμφωνία.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Πειραιάς 16.09.2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απέναντι στις προκλήσεις του ΤΑΙΠΕΔ και της Κυβέρνησης, οι οποίοι επιχειρούν να ξεπουλήσουν το Λιμάνι ως ιδιωτική τους «πραμάτεια», οι εργαζόμενοι δίνουν την δική τους απάντηση.

Η ΟΜ.Υ.Λ.Ε  και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ προκηρύσσουν  την Πέμπτη 18.09.2014 Στάση Εργασίας, από τις 11 πμ έως το τέλος της πρωινής βάρδιας και συγκέντρωση στις 11:30 στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, όπου αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Καλούμε τους αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς, επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του Πειραιά να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση και στην πορεία.



                                          ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ

                                 Τα Λιμάνια είναι περιουσία του Ελληνικού Λαού και
                                               όχι των μονοπωλιακών Ομίλων.

18/09/2014 Δελτίο Τύπου - Συνεδρίαση Προεδρείου ΣΕΣ στην Κοπεγχάγη


Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε ολόκληρη την Ευρώπη και η αναγκαιότητα αλλαγής πορείας μ ένα νέο κύκλο ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας, τίθενται επί τάπητος στη συνεδρίαση του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων που διεξάγεται από τη Δευτέρα στην Κοπεγχάγη.
Τη ΓΣΕΕ εκπροσωπεί ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γιάννης Παναγόπουλος ο οποίος εξελέγη και στην προπαρασκευαστική επιτροπή που έχει ως αντικείμενο τη διαδικασία επιλογής νέου Γενικού Γραμματέα της ΣΕΣ.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκαν οι πολιτικές λιτότητας που έχουν επιβληθεί στα κράτη-μέλη, με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ να τονίζει ότι ο στόχος πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτική ενοποίηση για μια ομόσπονδη Ευρώπη όπου η κοινωνική διάσταση δεν θα αποτελεί συμπλήρωμα αλλά ουσιαστικό συστατικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι με γοργούς ρυθμούς θεμελιώνεται η Ευρώπη δύο ταχυτήτων, καθώς οι δομικές απορρυθμίσεις και η ατζέντα λιτότητας δημιουργούν μια νέα περιφέρεια κοινωνικού ντάμπινγκ με έλλειμμα δικαιωμάτων και ανυπαρξία συλλογικών θεσμών όπου οι χώρες του Νότου συναντώνται με την Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Το Προεδρείο της ΣΕΣ συζήτησε και θέματα που αφορούν στην πορεία της ΣΕΣ προς το εκλογικό της συνέδριο και υιοθετήθηκε η πρόταση της ΓΣΕΕ για τη διεξαγωγή ευρωπαϊκών διασκέψεων κορυφής των εθνικών συνομοσπονδιών σε κάθε χώρα-μέλος που αναλαμβάνει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανάλογη με αυτή που είχε πραγματοποιήσει η Συνομοσπονδία τον Φεβρουάριο του 2014 στην Αθήνα.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Γιγαντώνεται ο ελληνικός εφοπλισμός www.dealnews.gr

Γιγαντώνεται ο ελληνικός εφοπλισμός
Οι μεγάλοι Έλληνες και ο νεότερος στόλος


Ρότα προς την επιτυχία τραβάει ο ελληνικός εφοπλισμός παρά το γεγονός ότι οι ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακές εταιρείες παρουσιάζουν μείωση κατά 22 μέσα στο τρέχον έτος, φθάνοντας τις 668 από 690 σε ποσοστό 3,2%.

Συνολικά από το 2011 η μείωση αγγίζει το 12% και είναι κατά 94 λιγότερες, ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Petrofin Research, οι μεγάλοι πλοιοκτήτες γίνονται ακόμη μεγαλύτεροι και με ολοένα νεότερους και πιο σύγχρονους στόλους.

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες στις ναυλαγορές και την έλλειψη τραπεζικής χρηματοδότησης κατά τα τελευταία 6 έτη, ο ελληνικός εφοπλισμός έχει αξιοποιήσει σημαντικές ευκαιρίες που αναδύθηκαν στην αγορά και έχει επιδείξει ισχυρή δέσμευση στις προοπτικές της ελληνικής ναυτιλίας» σημειώνει ο επικεφαλής της Petrofin, Ted Petropoulos.

Από το 2011 έως το 2014 οι μεγάλες ναυτιλιακές με το στόλους άνω των 25 πλοίων αυξήθηκαν σε 40 από 34. Οι πλοιοκτήτες με στόλο χωρητικότητας άνω του ενός εκατομμυρίου τόνους ελέγχουν πλέον το 74% του ελληνόκτητου στόλου από 71,3% στο 74% και ο αριθμός τους έφθασε τις 63 από 61 τον περασμένο χρόνο.

Σαράντα ελληνικές ναυτιλιακές επιχειρήσεις με στόλο άνω των 25 πλοίων η κάθε μία ελέγχουν πλέον το 55% της συνολικής χωρητικότητας του ελληνόκτητου στόλου.

Παράλληλα, οι μικρότερης δυναμικότητας ναυτιλιακές εταιρείες που ελέγχουν ένα – δύο πλοία, μειώνονται συνεχώς. Από το 2011 ο αριθμός τους από 350 κατέβηκε στις 274.

Μνημόνιο συνεργασίας για αξιοποίηση των ΑΠΕ στα λιμάνια www.dealnews.gr

  
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) κ. Κωνσταντίνος Κουρνιώτης.

Μνημόνιο συνεργασίας για αξιοποίηση των ΑΠΕ στα λιμάνιαΣτόχος του μνημονίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι η προώθηση των αρχών της εξοικονόμησης ενέργειας και της αξιοποίησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) , καθώς και της ενσωμάτωσής τους στην περιβαλλοντική διαχείριση των λιμένων της χώρας.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου δήλωσε σχετικά: «Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί οριζόντια προτεραιότητα σε όλες μας τις πολιτικές.

Γι' αυτό το λόγο προχωρούμε σε συνεργασίες με τους αρμόδιους φορείς, με ερευνητικά ιδρύματα και φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών, προκειμένου να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ανά τομέα. Με το ΚΑΠΕ, η συνεργασία μας αφορά κυρίως τα λιμάνια μας, τον ενεργειακό τους σχεδιασμό και την περιβαλλοντική διαχείριση. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συνεργασία, που ξεκινά σήμερα και αφορά την αειφορία στις θαλάσσιες μεταφορές και την εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών πολιτικών θα αποδώσει καρπούς».

Στον αέρα η πώληση του OΛΠ www.dealnews.gr

Στην πολιτική συμφωνία με το Πεκίνο ποντάρει η κυβέρνηση - H εμπλοκή με το Eλεγκτικό και το «οκ» της DG Com - «Kρύος ιδρώτας» στο TAIΠEΔ για πιθανό ναυάγιο
Στον αέρα η πώληση του OΛΠ
Φιλικός διακανονισμός και τίμημα προβληματίζουν τους μνηστήρες

Στον αέρα βρίσκεται ο διαγωνισμός για την αποκρατικοποίηση του OΛΠ, καθώς, παρά το αρχικά έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον, οι εξελίξεις καθιστούν την Cosco απόλυτο κυρίαρχο του μεγάλου λιμανιού, οδηγώντας σε «δεύτερες σκέψεις» τους υπόλοιπους μνηστήρες.

Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση εμφανίζεται μεταξύ «σφύρας και άκμονος». Aφενός θεωρεί την τήρηση της συμφωνίας με τους Kινέζους που συνυπέγραψαν A. Σαμαράς και Λι Kετσιάνγκ -στρατηγικής σημασίας για τις σχέσεις με το Πεκίνο, αφετέρου δεν επιθυμεί να διακυβευθεί η «επιχείρηση αποκρατικοποίηση».

Πειραιάς, 16/9/2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, Συναδελφισσες
Με επιταχυνόμενους ρυθμούς προωθείται η διαδικασία ολοκληρωτικής παράδοσης του ΟΛΠ, ΟΛΘ και άλλων λιμανιών στα μονοπωλιακό κεφάλαιο.
Σε αυτή την κατεύθυνση γίνεται παρουσίαση του ΟΛΠ στους επιχειρηματικούς ομίλους που πέρασαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού εκποίησης.
Ταυτόχρονα έχουμε την προκλητική παρουσία των υποψήφιων αγοραστών για αυτοψία μέσα στο Λιμάνι.
Συνάδελφοι, η ιδιωτικοποίηση των Λιμανιών της χώρας είναι  κρίκος στην αλυσίδα των αντιλαϊκών μέτρων, που για λογαριασμό του κεφαλαίου προωθούνται για στήριξη της κερδοφορίας του και της καπιταλιστικής ανάκαμψης. Ταυτόχρονα με τη νέα φοροεπιδρομή, το τσεκούρωμα στο ασφαλιστικό, το χτύπημα μισθών και συμβάσεων, το συνδικαλιστικό νόμο, την κατεδάφιση των υποχρεώσεων του κράτους προς τους εργαζόμενους σε παιδία, υγεία, περίθαλψη.
Πολιτική που εφαρμόζεται από το κεφάλαιο και την ΕΕ και που ανεξάρτητα από το μείγμα διαχείρισης και τις μορφές ιδιωτικοποίησης που επιλέγονται, δημιουργεί συνθήκες ακόμη μεγαλύτερης εκμετάλλευσης για τους εργαζόμενους, δεδομένου ότι αποτελεί απαραίτητο όρο για την κερδοφορία και την καπιταλιστική ανάκαμψη.

«Όχι» στην πώληση των λιμανιών λένε οι εργαζόμενοι www.efsyn.gr


\




limania-apergia






Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια έχουν προγραμματίσει κινητοποιήσεις την ερχόμενη Πέμπτη, διαμαρτυρόμενοι για το «ξεπούλημα» των λιμανιών.Με το μήνυμα «Όχι στην πώληση των λιμανιών. Τα λιμάνια είναι περιουσία του ελληνικού λαού και όχι των μονοπωλιακών ομίλων» οι εργαζόμενοι στα λιμάνια ξεκινούν την Πέμπτη τις κινητοποιήσεις τους, που είχαν ήδη προαναγγείλει από τη Δευτέρα, με αφορμή την επίσκεψη των πρώτων υποψήφιων επενδυτών στις εγκαταστάσεις στου ΟΛΠ στον Πειραιά.
omyle2

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Καθιερώνεται το e-ticket και στην ακτοπλοΐα 15 Σεπτέμβριος 2014www.newmoney.gr (Του Μηνά Τσαμόπουλου)

Καθιερώνεται το e-ticket και στην ακτοπλοΐα
Σε νέα εποχή περνά η ελληνική ακτοπλοΐα, καθώς πλέον καθιερώνεται το e-ticket στα πρότυπα του ηλεκτρονικού boarding pass των αεροπορικών εταιρειών. Το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, στο πλαίσιο εξορθολογισμού της ακτοπλοΐας για τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την τόνωση της επιβατικής κίνησης, προχωρά στην υλοποίηση μιας σειράς μεταρρυθμίσεων. Η κρίση που έπληξε την Ελλάδα συμπαρέσυρε στα διάβα της και την ακτοπλοΐα, με τις επιχειρήσεις να φτάνουν στο χείλος της χρεοκοπίας.

ΟΛΠ: Εγκρίθηκε το business plan : 15/09/2014 www.e-nautilia.gr

limani_peiraia_
Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς το business plan και το επενδυτικό πρόγραμμα 2014-2018.
Μετά το διάλογο που θα ακολουθήσει με την Περιφέρεια Αττικής, τους δήμους, τους φορείς του Πειραιά και τα συνδικάτα θα διαμορφωθεί το τελικό επενδυτικό πρόγραμμα 2015-2019 το οποίο και θα συζητηθεί στο Δ.Σ. του Δεκεμβρίου 2014.
Δείτε το επενδυτικό σχέδιο. ΕΔΩ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

2 Dead, Πάνω από 100 Έσωσαν Μετά Ferry Βυθίζεται στο Φιλιππίνες ΜΕ REUTERS ON13 ΣΕΠ 2014 http://gcaptain.com/

Το MV Maharlika 2 απεικονίζεται, ενώ υποβάλλονται σε επισκευές κοντά Lipata Λιμάνι στην πόλη Surigao σε νότιες Φιλιππίνες σε αυτό 17 Δεκέμβρη, 2013 φωτογραφία αρχείου.  REUTERS / Stringer
Μανίλα, 13η Σεπτεμβρίου (Reuters) - Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 διασώθηκαν μετά από ένα πλοίο βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών της κεντρικής Φιλιππίνες, αρχές καταστροφή και ακτοφυλακή ανέφερε την Κυριακή.

Το πρώτο επιβατηγό πλοίο που κινείται με υγροποιημένο φυσικό αέριο! 04/09/2014 www.e-nautilia.gr

epivatigo-me-lng-MS-Viking-Grace

Το πρώτο μεγάλο επιβατηγό πλοίο στο κόσμο, που κινείται με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), είναι το «Viking Grace» της φινλανδικής εταιρείας Viking Line και κάνει δρομολόγια στην Φινλανδία. Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία STX Europe στην Φινλανδία.

Γνωμοδότηση Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών 13/09/2014 www.e-nautilia.gr

elliniki_aktoploia_ploia_limani_

Από την αρμόδια Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ανακοινώνεται η γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Παρασκευής 12-09-2014.
Δείτε την γνωμοδότηση ΕΔΩ

Θαλάσσια ρύπανση στο Ηράκλειο Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/09/2014 www.e-nautilia.gr

sea_pollusion_

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου για περιστατικό ρύπανσης, στον όρμο “ΔΕΡΜΑΤΑ” κόλπου Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ρύπανση από αστικά λύματα, αυτοδιαλυόμενη, περίπου 100 τ.μ., η οποία σύμφωνα με τον υπεύθυνο του βιολογικού καθαρισμού της Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου, προκλήθηκε εξαιτίας βλάβης στο αντλιοστάσιο μεταφοράς αστικών λυμάτων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ η βλάβη αποκαταστάθηκε από αρμόδιο τεχνικό τμήμα Δ.Ε.Υ.Α Ηρακλείου .