Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Παραιτήθηκε ο Δρίτσας από «Το Λιμάνι της Αγωνίας»


Συντάκτης: Χριστίνα Παπασταθοπούλου

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Το Λιμάνι της Αγωνίας» υπέβαλε ο Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Δαβάκη.

Εξήγησε ότι «αποδείχθηκε ανέφικτος ο συνδυασμός των καθηκόντων του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με του δημοτικού συμβούλου και ως εκ τούτου, παρά την αγάπη και το ενδιαφέρον του προς την τοπική αυτοδιοίκηση και την πόλη του Πειραιά είναι αναγκασμένος να παραιτηθεί».

Σε σχετική ανακοίνωση «Το Λιμάνι της Αγωνίας» διευκρινίζει ότι «ο Θ. Δρίτσας παραμένει ενεργό μέλος της παράταξής μας με την ιδιαίτερη συμβολή που είχε και έχει σε αυτή, ένας Πειραιώτης που μέσα από τις ποικίλες ιδιότητές του επιδεικνύει πάντοτε αληθινό ενδιαφέρον για την πόλη και τους κατοίκους της.



»Ο σοβαρός, καθαρός, έντιμος και εμπεριστατωμένος λόγος του κατά την επί σειρά ετών συμμετοχή του στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας ήταν ιδιαίτερα σημαντικός και επωφελής, γι’ αυτό η απουσία του από αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονη σε εμάς, αλλά πιστεύουμε και σε όλο το σώμα».

Τη θέση του Θοδωρή Δρίτσα κατέλαβε ο αμέσως επόμενος κατά σειρά εκλογής δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γκερλές. Ήδη η δημοτική ομάδα ενημέρωσε σχετικά, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου «Καλλικράτη», τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και το δημοτικό συμβούλιο, ότι με απόφασή της ορίστηκε επικεφαλής της η δημοτική σύμβουλος Μαρία Σταθάκη.


17.07.2015, 
http://www.efsyn.gr/